JULIA – The Birth krijgt een zusje

THE WORD IS OUT!

Na het eerste grote succes van JULIA – The Birth is de JULIA-familie klaar voor

uitbreiding. Ondertussen is het brouwproces van het tweede gebrouwen aperitief volop aan de gang en natuurlijk wil JULIA deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom staat er een groot lanceringsevent op de planning waar natuurlijk alle JULIA-liefhebbers van harte welkom zijn.

JULIA #2

JULIA’s tweede gebrouwen aperitief is met een energieke gele kleur en subtiele toetsen van citrus zeker een ideale

aanvulling van het smakenpallet. Daarnaast is JULIA #2 een elegante dorstlesser met een alcoholpercentage 4,3%. Vanaf deze zomer zal JULIA #2 dus te degusteren zijn als aperitief met vrienden of als ideale verfrissing tijdens een zwoele zomeravond.

JULIA BELGIUM

JULIA is opgericht in 2017 door de samenwerking tussen Julie Claerbout en har schoonbroer Thibaut Lateur, die al jaren voor de start van JULIA een gedreven hobbybrouwer was. Om het team te vervolledigen zijn ook Mathieu Lateur (partner van Julie en broer van Thibaut) en Emmanuel Claerbout (broer van Julie) erbij gehaald. Samen delen zij allemaal de liefde

voor het

gebrouwen aperitief.

WAAR EN WANNEER?

Het officiële lanceringsevent van JULIA #2 zal plaatsvinden op vrijdag 28 juni 2019 vanaf

15 uur in zomerbar de Blauwe Hoeve in Kortrijk. Maar ook wie dan niet aanwezig kan zijn, is zeker en vast welkom op 29 juni 2019 vanaf 14 uur, in domein Gulden Spoor, waar JULIA #2 ook te proeven zal zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

Julia Belgium

julia@juliabelgium.be

www.juliabelgium.be

+32 476 47 91 13

Belgian Brew Brothers BVBA

Avelgemstraat 96

8550 Zwevegem

BE0677921320

BELFIUS BE52 0689 0709 3709