top of page

Opening LoKal pop-up store

Your LoKal pop-up store; een nieuwe frisse wind binnen de K in Kortrijk. Elf ondernemers, 1 ruimte. Een verrassend concept te midden van Kortrijk. West-Vlaamse producten en ondernemers slaan de handen in elkaar. Elf verhalen worden gebundeld en krijgen elk hun plekje in Lokal. Het gaat om het creëren van een unieke ervaring. Als bezoeker zal er een nieuwe wereld voor jou opengaan.

Het idee om LoKal te beginnen en een leuk concept uit te werken lag bij Julia. Door de grote leegstand in de K in Kortrijk, kreeg Julia de kans om een leegstaande winkelruimte in te palmen. Voor Julia was deze ruimte toch iets te ruim om er enkel een Julia pop up van te maken. Daarna kwam het schitterende idee om een pop up te gaan maken van verschillende lokale producten. Allemaal producten die in de lijn liggen van Julia en haar verhaal, allemaal producten en ondernemers waarmee Julia haarzelf wel mee kan associëren.

De zoektocht naar samenwerkingen kon beginnen. Enkele vrienden die zelf ook iets op de markt hadden gebracht en kennissen van Julia of personen waarmee Julia reeds mee had samengewerkt kwamen meteen al in aanmerking. Zij werden gecontacteerd en velen waren heel enthousiast. Via deze ondernemers kwamen er uiteindelijk nog enkele andere standjes bij. Dit zorgt ervoor dat LoKal nu een heel divers en leuk aanbod heeft in de winkel.


Ieder productje krijgt zijn stand. Alles werd mooi opgezet, ingekleed en gedecoreerd. Ieder met zijn unieke touch. Een mooi geheel werd gevormd. De social media werden opgezet en de laatste puntjes worden op de i gezet.

Bij LoKal zullen er ook heel wat verschillende cadeaumanden in het aanbod zitten. Van groot tot klein en binnen verschillende prijsklassen. Er is voor elk wat wils. De perfecte manier om iemand te bedanken of feliciteren op een uiterst unieke manier.


Het LoKal-team bestaat uit; Julia belgium, Quinoux, Think Tomato, Boer Olivier, Val Pottery, Bohemer Botanicals, Albatross Liquors, Stays Florist, JCG cooking, ArtiJean, O'vinai.


Hoelang LoKal aanwezig zal blijven in de K is voor Julia ook de vraag. Momenteel is er nog geen reden tot paniek. We hopen jullie te mogen verwelkomen. Wij zijn alvast super enthousiast! :)


91 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page