top of page

Persmoment @ LoKal

Eindelijk was het zover, de officiële bekendmaking van LoKal in de pers. Vrijdag 23 april hebben we het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Blitz, Made in.be en De Krant van West-Vlaanderen (KW) mogen verwelkomen in onze nieuwe pop-up store in de K in Kortrijk. Het was een vreugdig gebeuren. Helaas ook in beperkte mate dankzij Miss Rona.Het is duidelijk dat Kortrijk helemaal klaar is voor LoKal. De trend van lokaal kopen blijft in een stijgende lijn gaan en daarop kan LoKal heel goed inspelen.


Terwijl alles sneller & goedkoper moet in de maatschappij brengen wij producten met een verhaal en kwaliteit samen, waar veel tijd en liefde in zit - Julie & Mathieu

Naast de troef kwaliteit en lokale producten , kan LoKal ook uitpakken met zijn uniek aanbod aan geschenkmandjes. In alle vormen en maten en dus ook in alle prijsklassen. De geschenkmandjes worden vooraf samengesteld en in een mooie verpakking gepresenteerd. Wil je zelf jouw mandje samenstellen? Dat kan ook!


Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor jouw werknemers? Bij LoKal ben je bij het juiste adres. Na samenspraak met Julie kan jij het mandje samenstellen en zo jouw werknemers in de watten leggen op een unieke manier.

57 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page