top of page

Julia starts blogging!

Julia starts blogging! Met Julia gaan wij een nieuwe uitdaging aan. Het leek ons wel een leuk idee om onze Julia fans verder uit te bouwen tot een échte Julia Community. We willen jullie helemaal onderdompelen in de wereld van Julia en jullie meenemen in ons verhaal. We laten jullie kennis maken met Julia op een dieper niveau. Wie is Julia en wat doet ze? maar vooral waarom en op welke manier?What can you expect?

Onze avonturen en verhalen delen we via onze blog met jullie. Alles zal regelmatig een update krijgen, zodat jullie zeker op de hoogte blijven van Julia's story. Toffe verhalen, filmpjes, interviews, tips&tricks, wist-je-datjes komen allemaal jullie richting uit.

We willen de positieve vibes overbrengen en jullie inspireren tot nieuwe ideeën, leuke ingevingen en self-love.


Julia Community

Ons doel is om via deze blog Julia extra in de verf te zetten. We willen onze klanten, vrienden, geïnteresseerden extra betrekken in ons verhaal en Julia uitbouwen tot een community. Een commnunity waarbij positieve vibes, verbondenheid en gezelligheid centraal staan. Julia is en blijft nieuwsgierig en ambitieus. Hopelijk zijn jullie dat ook?
33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page