top of page

Julia loves you!

Iedereen kent het wel... Een gezellige vrijdagavond. Eindelijk weekend na een drukke werkweek. Tijd voor een aperitief! Vlug enkele vrienden of wat familie uitnodigen en alles is klaar om er een gezellige avond van te maken. Een hapje en een drankje, alles erop en eraan. Alleen, wat ga je drinken? Een cava'tje of sterke drank is niets voor jou of je hebt er niet echt zin in. Een pilsje laat je liever over aan de mannen, liefst wil je iets moois, elegant én lekker.


Julia heeft de oplossing voor jou. Een elegant gebrouwen aperitief speciaal voor jou met liefde gemaakt. Een vernieuwende smaak, een verrassing in je mond.


Julia is klaar om je avonden TOP te maken, zowel thuis, als op café of restaurant. Ieder moment is een goed moment voor Julia.

Een unieke ervaring door de explosie aan verschillende aroma's. Julia is echt iets om helemaal warm van te worden vanbinnen of toch eerder fris? ;)


Een gemoedelijke sfeer, hier en daar een schaterlach onder goed gezelschap. Samen met Julia de perfecte ingrediënten voor een memorabele avond.


Kwaliteit & unieke ervaring

Julia staat voor kwaliteit en unieke ervaring. Julia staat voor samen zijn en samen horen. Julia staat voor gelijkheid tussen man en vrouw. De man hoeft niet langer stoer en bruusk te zijn, Julia past perfect bij het imago van de 'nieuwe' man. Echte heren drinken Julia.


Bij Julia is er geen verschil tussen smaak & stijl, gelijk welke herkomst, cultuur, religie of opleiding jij hebt. Bij Julia staat het individu centraal, sta jij centraal.

Julia is er voor jou, ben jij er voor haar?


Julia staat voor puur, eerlijk, gezond en lokaal.

Julia staat voor puur, eerlijk, gezond en lokaal. Kwaliteit wordt verkozen boven kwantiteit en dus probeert Julia zoveel mogelijk te beantwoorden aan de normen die jij, als consument, opstelt. Ben je opzoek naar iets unieks, iets ambachtelijks, iets 'out of the box'? Julia is er voor jou, ben jij er ook voor haar?


Ambitie en nieuwsgierigheid

Julia staat voor ambitie en nieuwsgierigheid. Julia is nieuwsgierig naar de toekomst en wil de wereld veroveren. Julia wil de referentie worden binnen België van stijlvolle, toegankelijke aperitiefbieren. Julia wil zich ontplooien op alle mogelijk markten; horeca, foodservice, catering, speciaalzaken, supermarkten,...

Het doel is om Julia wereldwijd te distribueren en naambekendheid te werven. Maar vooral om jou de beste en meest gezellige tijd te geven.62 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page