top of page

Julia in Singapore

BACI BACI - Singapore

Baci Baci betekent kiss kiss of zoen zoen. Het is een authentiek Italiaans restaurant in een heel rustige omgeving van Serangoon Garden. Deze plek is de perfecte plaats voor business diners en/of dates. Dine & drink in elegance dat is waar ze voor staan. Experience en beleving is voor hun heel belangrijk.


Ze hebben een grote wijnkelder met een unieke selectie aan hun favoriete wijnen. Hun aanbod bestaat niet enkel uit Italiaanse wijnen, maar wijnen van over de hele wereld. Voor elk wat wils dus. De gerechten zijn allemaal op basis van grootmoeder's recepten. Deze bestaan al voor een lange tijd volgens de authentieke Italiaanse keuken, doorgegeven van grootmoeder op moeder op kinderen op kleinkinderen.Ze willen de beleving van de authentieke en eerlijke keuken doorgeven en doen heropleven in Singapore. Ze willen het beeld van Italië terugbrengen in hun omgeving en zo herschetsen. Het gevoel oproepen dat je enkel krijgt bij de Italiaanse heuvels omringd door wijngaarden, proevend van de huisgemaakt kaas en ham. De frissen citrusgeur die er waait en de verse groenten uit de moestuin.


Baci Baci is een concept die voor ons niet vreemd is, maar zeker een nieuwkomer in het oosten van de wereld. Het verre zuiders en romantische Italië naar daar brengen is een primeur. 

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page